Ampliació notícia

Actualitat del Centre Universitari

Reunió ordinària del Consell Acadèmic del Centre Universitari

Membres del Consell Acadèmic

18/12/2023

El passat 14 de desembre de 2023, s'ha reunit en la sala de claustres de l'Escola Nacional de Policia d'Àvila, el Consell Acadèmic del Centre Universitari de Formació de la Policia Nacional.

Amb la presència del Director del Centre Universitari, van assistir a esta tercera convocatòria, els Caps d'Àrea de Grau i Postgrau del Centre Universitari, els Directors dels tres centres docents de la Divisió de Formació i Perfeccionament, la Vice-rectora de qualitat i Ensenyaments Universitaris, el Vice-rector de Postgrau i Ensenyaments Propis, el Director Estudis de Grau i el Director d'Estudis de Màster per part de la Universitat de Salamanca, així com el Secretari del Consell.

En l'orde del dia de la reunió es van tractar, entre altres temes, els següents assumptes:

  • Validació de la constitució del Consell Acadèmic a l'efecte de la celebració de la sessió.
  • Lectura i aprovació de l'acta de la sessió.
  • Estat de la situació de l'execució del Conveni d'Adscripció del Centre Universitari a la Universitat de Salamanca (BOE núm. 240, del 6-10-2022) d'acord amb el tractat en la segona reunió ordinària de la Comissió Mixta de Seguiment prevista en el citat Conveni.
  • Informació acadèmica en relació amb l'addenda de modificació i pròrroga del Conveni d'Adscripció del Centre Universitari a la Universitat de Salamanca.

La presidència del Consell Acadèmic durant el període lectiu 2023-2024 recaurà en el Director del Centre d'Alts Estudis Policials, dependent de la Divisió de Formació i Perfeccionament.

Últimes notícies