Ampliació notícia

Actualitat del Centre Universitari.

Reunió ordinària del Consell Acadèmic del Centre Universitari

Reunió del Consell Acadèmic

28/02/2023

El Consell Acadèmic, òrgan col·legiat consultiu, acadèmic i de participació en els aspectes educatius del Centre Universitari, ha realitzat, en el dia d'ahir, la seua primera reunió ordinària de l'any 2023, després d'acordar-se en la seua sessió constitutiva que les mateixes tindrien lloc en els mesos de febrer, juny i octubre.

En esta ocasió, i després de la finalització del primer semestre del Grau en Estudis Policials, s'han tractat entre altres assumptes, el desenvolupament de les cinc assignatures cursades fins al moment: Dret en l'àmbit de les Tics, Drets Fonamentals i Polítiques Públiques de Seguretat, La Dimensió Europea de l'Activitat Policial, Psicologia Aplicada a l'Àmbit Policial i Policia, Diversitat i Inclusió Social.

Amb uns resultats altament satisfactoris que reflectixen l'esforç realitzat pels seus estudiants, s'han realitzat les corresponents anàlisis quantitatives i qualitatius de les activitats desenvolupades, la qual cosa permet reforçar la coordinació i avançar en els procediments que possibiliten la millora contínua d'este títol universitari oficial impartit per la Universitat de Salamanca (USAL).

La Comissió Acadèmica, presidida en este primer any per la Vice-rectora de Qualitat i Ensenyaments de Grau de la USAL, Sra. Mª José Rodríguez Conde, acompanyada pel Vice-rector de Postgrau i Ensenyaments Propis, D. Nicolás Rodríguez García, juntament amb el Director del CUFPN, D. José García Molina, i els Directors dels diferents Centres de Formació de la Divisió de Formació i Perfeccionament, així com els respectius Caps d'Àrea de Grau i Master i Doctorat del propi Centre Universitari, han mantingut esta reunió igualment amb mires feia el futur, realitzant les previsions necessàries perquè el calendari docent restant del primer curs es desplegue sense incidències, i preparant ja el que serà no solament el segon curs, sinó també el començament de la segona promoció de la titulació.

Finalment, destacar diferents acords que seran elevats al Consell Rector relatius a diferents línies d'investigació d'interés per a la Policia Nacional, així com pròxims seminaris i cursos d'estiu.

Últimes notícies