Ampliació notícia

Actualitat del Centre Universitari.

Concessió de distincions a la Policia Nacional i al Centre Universitari

Detall de les premis lliurats

10/04/2024

 

El passat dia 4 d'abril al Centre Cultural dels Exèrcits, situat en el número 13 de la Gran Via madrilenya, "El Fòrum Matritense Gran Via Quatre d'Abril" i "La Fundació Carlos III", han reconegut la labor de la Policia Nacional per la seva 200 aniversari concedint-los les distincions de GRANVIARIO D'HONOR 2024 a la Direcció general de Policia com a col·lectiu institucional i, de forma personalitzada, al Director Adjunt Operatiu, al Director del Centre Universitari de Formació de la Policia Nacional i al Cap Superior de Policia de Madrid.

Van assistir a l'acte en representació del Director Adjunt Operatiu, el Sotsdirector General de Recursos Humans i Formació i la Sotsdirectora del Gabinet Tècnic. En representació del Centre Universitari el seu Director, acompanyat pel seu equip directiu i per part de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, el Cap Superior i integrants del seu equip directiu.

Membres de la Policia Nacional que representen a la institució en aquest acte El Sotsdirector General de RH i Formació en representació del DAO, el Director del Centre Universitari i El Cap Superior de Madrid

Últimes notícies