Ampliació notícia

Actualitat del Centre Universitari.

Reunió ordinària del Consell Acadèmic del Centre Universitari

Reunió del Consell Acadèmic del 20 de març. Imatge se'ls seus integrants reunits

25/03/2024

El passat 20 de març de 2023, s'ha reunit, a la sala de claustres de l'Escola Nacional de Policia d'Àvila, el Consell Acadèmic del Centre Universitari de Formació de la Policia Nacional, sota la presidència del Director del Centre d'Alts Estudis Policials de la Divisió de Formació i Perfeccionament. Van assistir a aquesta quarta convocatòria com a integrants d'aquest Consell:

  1. Els Caps d'Àrea de Grau i Postgrau i Investigacióon del Centre Universitari.
  2. El Director del Centre d'Actualització i Especialització i el Cap de Règim Interior de l'Escola Nacional de Policia, tots dos de la Divisió de Formació i Perfeccionament.
  3. El Rector en funcions, la Vice-rectora de Docència i Innovació Educativa i el Vice-rector de Postgrau i Formació Permanent, com a representants de la Universitat de Salamanca.

Amb la presència del Director del Centre Universitari i l'assistència del Secretari del Consell, es van tractar, entre altres temes, els següents assumptes:

  1. La validació de la constitució del Consell Acadèmic a l'efecte de la celebració de la sessió.
  2. L'addenda de modificació i pròrroga del conveni d'adscripció del Centre Universitari a la Universitat de Salamanca
  3. L'estat del conveni d'adscripció amb altres universitats (Universitat d'Alcalá i Universitat Complutense de Madrid).
  4. Tràmits realitzats amb les Càtedres policials.
  5. Projectes de nous Màsters amb la Universitat de Salamanca i Universitat Complutense de Madrid, així com altres col·laboracions de caràcter nacional i internacional amb altres organismes.
  6. La planificació en el Màster en Seguretat i Funció Policial que s'iniciarà en col·laboració amb la Universitat de Salamanca.
  7. Els progressos en el Grau en Estudis Policials en els seus dues primeres edicions i en els seus respectius cursos acadèmics.
  8. L'estat de la tercera convocatòria del Grau en Estudis Policials recentment publicada.

Últimes notícies