Ampliació notícia

El Consell Rector aprova el Pla Estratègic del CUFPN pel 2022-2025

Logotip CUFPN

22/12/2022

El Consell Rector, en la seva última reunió del passat 13 de desembre, va aprovar el Pla Estratègic del CUFPN 2022-25, on es recullen totes les línies estratègiques  que es pretenen desenvolupar durant aquest període relacionades amb:

  • Impartir els ensenyaments conduents a l'obtenció dels títols de grau i postgrau universitaris del sistema educatiu espanyol.
  • Promoure l'obtenció de títols de grau i postgrau en àmbits d'interès per a la Policia Nacional.
  • Definir i desenvolupar línies de recerca que es considerin d'interès per a la Policia Nacional.
  • Participar en fòrums universitaris nacionals o internacionals i promoure la formació cientificotècnica en l'àmbit policial.

Així mateix es van aprovar els Planes anuals d'actuació de 2022 i 2023, on s'especifiquen les prioritats d'accions definides per a aquests anys.

Els membres del Consell van analitzar l'evolució de l'engegada del Centre, comprovant que s'estan complint els objectius marcats de l'inici acadèmic del Grau en Estudis Policials amb la Universitat de Salamanca, on 400 Oficials de Policia han iniciat el primer curs del Grau, remarcant-se la importància del fiançament del desenvolupament del Grau en els propers anys.

Finalment es van determinar les prioritats formatives en el desenvolupament de nous màsters universitaris relacionats amb les ciències forenses, els drets humans i la igualtat, la ciberseguretat i  la cooperació policial internacional.

Últimes notícies