Ampliació notícia

Creació de la línia editorial del Centre Universitari

Portada de la Revesteixi Ciència Policial

24/05/2023

Iniciades les diferents activitats del Centre Universitari de Formació de la Policia Nacional, O.A., s'informa que, a la planificació de futures accions, està prevista la creació, dins de la línia editorial de la Universitat de Salamanca, d'una secció específica pel CUFPN, que abastarà les següents modalitats:

  • REVISTA CIENTÍFICA CIÈNCIA POLICIAL, digital, gratuïta, semestral, de lliure accés i amb la possibilitat de publicar articles solts (publicació en continu) per interès dels autors en la seva preparació del doctorat o obtenir una acreditació acadèmica. Aquesta revista, ara amb caràcter d'indexada, és l'hereva de la revista tècnica Ciència Policial.
  • COL·LECCIÓ DE TESIS DOCTORALS, per publicar en format digital, de manera gratuïta, les tesis doctorals dels membres de la Direcció general de la Policia, independentment de la Universitat en la qual s'hagi culminat el doctorat.
  • COL·LECCIÓ DE MONOGRÀFICS, amb segell ANECA, en format físic o digital, per els qui vulguin transformar la seva tesi doctoral en un llibre. Les qüestions econòmiques d'aquesta possibilitat es negociarien entre la persona autora i l'editorial.
  • COL·LECCIÓ OBRES DE BIBLIOGRAFIA COMPLEMENTÀRIA, en format físic o digital, per els qui desitgin crear obres sobre la Doctrina Policial, dins de l'àmbit de la Ciència Policial, i publicar-les com a llibres registrats amb el corresponent ISBN. Aquestes publicacions podrien servir de suport per a processos selectius o assignatures pròpies de l'àmbit de la Divisió de Formació i Perfeccionament. Les qüestions econòmiques d'aquesta possibilitat es negociaran entre la part que ostenti l'autoria i l'editorial.

Donades les diverses possibilitats ofertes perquè el personal policial o que treballa en la Direcció general de la Policia pugui publicar les seves recerques i estudis personals o grupales, sota la certificació d'una publicació científica, animem a les persones interessades a enviar-nos les seves aportacions per a cadascuna de les modalitats referides.

Així mateix, s'agraeix que coadjuvin a la difusió d'aquest oferiment entre els doctorands dels quals tinguin coneixement sobre els seus estudis.

Per obtenir més informació o qualsevol aclariment poden posar-se en contacte amb la Secretaria del Centre Universitari.

Correu electrònic: secretaria.cufpn@policia.es.

Telèfon 920 35 65 20.

Últimes notícies