Ampliació

Obtención de la equivalencia del nombramiento de Oficial de Policía a Técnico Superior

Alumnes de la Divisió de Formació i Perfeccionament en un aula

12/05/2023

L'expedició de la certificación de la equivalencia de su nombramiento de Oficial de Policía a la de Técnico Superior, Ordre EFP/805/2023, de 17 de juliol, per la qual s'estableix l'equivalència de la categoria d'Oficial de Policia de l'escala bàsica del Cos de la Policia Nacional al títol de Tècnic Superior corresponent a la formació professional.

La seva tramitació pot realitzar-se a través del portal electrònic del citat Ministeri en el seu accés a “EQUIVALÈNCIES” del Portal del Ciutadà.

Seguidament, s'ha d'accedir a l'enllaç de “Equivalències de la formació de cossos de seguretat amb Formació Professional del Sistema educatiu” i seguir les instruccions que es detallen.

El sol·licitant haurà de registrar-se prèviament a la Seu Electrònica d'Educació.

Una vegada registrat, haurà d'adjuntar la següent documentació:

  • Fotocòpia verificada o còpia electrònica autèntica del document oficial que acrediti estar en possessió o en condicions d'obtenir el títol d'Oficial de Policia del Cos Nacional de Policia.
  • Fotocòpia verificada o còpia electrònica autèntica del document acadèmic Oficial que acrediti estar en possessió o en condicions d'obtenir l'anteriorment citat títol de Batxiller, estudis superats o titulació equivalent a efectes acadèmics al citat títol.
  • Fotocopia del Documento Nacional de Identidad, en el caso de que no se preste el consentimiento contenido en el anexo I para la verificación de los datos de identidad a través del Sistema de Verificación de Datos (Reial decret 522/2006, de 28 d'abril).

Es recomana a tots els Oficials de Policia interessats a realitzar el Grau en Estudis Policials que sol·licitin aquesta certificació com més aviat millor.