Ampliació

Formació de batxillerat a distància

Alumnes en sala d'estudis

12/05/2023

El Centre per a la Innovació i Desenvolupament de l'Educació a Distància (CIDEAD) possibilita, a través de el Centre Integrat d'Ensenyaments Reglats a Distància (CIERD), la formació en batxillerat a distància.

L'avaluació del procés d'aprenentatge és contínua, amb enviament de les activitats/treballs i proves presencials (exàmens) convocades en diversos centres. Per als residents a l'estranger, les proves es realitzen, sempre que sigui possible, en les Ambaixades d'Espanya, en els Consolats Generals (no en Consolats i Viceconsulados honoraris) i als Centres de la Xarxa Educativa Espanyola en l'Exterior que es determinin.

A títol orientatiu, en el curs acadèmic 2022/2023 les sol·licituds de matrícula van estar obertes en el mes de juliol.

L'acreditació del títol de Batxiller, derivat de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (o d'una titulació o estudis equivalents a efectes acadèmics), és requisit imprescindible per a l'obtenció de la equivalència del nomenament d'Oficial de Policia a la de Tècnic Superior regulada en la Ordre ECI/1995/2007, de 29 de juny.

Per a més informació es pot consultar la pàgina de el Centre per a la Innovació i Desenvolupament de l'Educació a Distància (CIDEAD) del Ministeri d'Educació i Formació Professional