Ampliació

Formació de batxillerat a distància

Alumnes en sala d'estudis

12/05/2023

El Centre per a la Innovació i Desenvolupament de l'Educació a Distància (CIDEAD) possibilita, a través de el Centre Integrat d'Ensenyaments Reglats a Distància (CIERD), la formació en batxillerat a distància.

L'avaluació del procés d'aprenentatge és contínua, amb enviament de les activitats/treballs i proves presencials (exàmens) convocades en diversos centres. Per als residents en l'estranger, les proves es realitzen, sempre que siga possible, en les Ambaixades d'Espanya, en els Consolats Generals (no en Consolats i Viceconsulados honoraris) i en els Centres de la Xarxa Educativa Espanyola en l'Exterior que es determinen.

A títol orientatiu, en el curs acadèmic 2022/2023 les sol·licituds de matrícula van estar obertes en el mes de juliol.

L'acreditació del títol de Batxiller, derivat de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació (o d'una titulació o estudis equivalents a efectes acadèmics), és requisit imprescindible per a l'obtenció de la equivalència del nomenament d'Oficial de Policia a la de Tècnic Superior regulada en el Orde ECI/1995/2007, de 29 de juny.

Per a més informació es pot consultar la pàgina de el Centre per a la Innovació i Desenvolupament de l'Educació a Distància (CIDEAD) del Ministeri d'Educació i Formació Professional